Skip to main content

Brug NEXT Viden som studerende

Når du er studerende på NEXT som 10. klasseselev er Next Viden din vidensdelings- og læringsplatform. Her finder du alt det du skal bruge til din opgaveskrivning og alle de værktøjer som er tilgængelig for netop din uddannelse.

Lige nedenfor kan du vælge hvilken afdeling du går på og få direkte adgang til din skoles lectioadgang og aktiviteskalender. Hvis du scroller lidt længere ned på siden finder du også en oversigt over alle de undersider som er relevant for dig.

Alt er lavet for at gøre livet som studerende på NEXT endnu lettere for dig.

Studietube

Studietube er en mediesuite med en række populære digitale værktøjer til undervisningen. Det er fx screencasts, Padlet, ThingLink, Prezi, Cospaces EDU, H5P og MindMeister. Brug uni-login til at komme i gang.

Appwriter

AppWriter er en komplet pakke af innovative værktøjer til læse- og skrivestøtte.

TIL APPWRITER TIL VIDEO GUIDE

ABaCus - Matematik

ABaCus (tilgås med Unilogin) er et matematik-værktøj med problemorienterede samt differentierede opgaver, adaptive tests og meget mere. Se vejledningerne her og kom godt i gang som underviser.

AutoCAD

AutoCAD® er CAD-software (computer-aided design/computerstøttet design), som bruges af arkitekter, ingeniører og byggetekniske medarbejdere til oprettelse af nøjagtige 2D- og 3D-tegninger.

Kontakt den lokale IT-servicemedarbejder for adgang til Adobe-collection.

Berlingske

Berlingskes og Weekendavisens webversion (www.berlingske.dk), der inkluderer Business, og e-avisen (den elektroniske udgave af dagens trykte avis).  

Information omkring adgang følger snarest.

Faktalink

Faktalink har artikler om samfundsrelevante og historiske emner af bred interesse, som f.eks. sport, kultur, historie, politik, IT, trends og medier.

Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste med kort- og dokumentarfilm. Der er både aktuelle film og nydigitaliserede klassikere og desuden information om filmene, baggrundsartikler, temasamlinger og anbefalinger.

Husk at bruge dit Uni-login for at få adgang.

Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere og kan bl.a. bruges i opgaveskrivning.

Husk at bruge dit Uni-login for at få adgang.

Gyldendals ordbøger

Gyldendals velkendte og populære ordbøger. Her i en online og digital version som er let, at benytte.

Husk at logge ind med dit UNI-login.

Infomedia

Infomedia omsætter, omfattende data og avanceret teknologi til et let, tilgængeligt overblik over næsten 2300 lokale, regionale, nationale og globale mediekilder. Husk login med Uni-login.

Itslearning

På de erhvervsfaglige uddannelser på NEXT understøtter læringsplatformen itslearning undervisningen, du har adgang her:

Microsoft Office 365

NEXT tilbyder alle elever og ansatte en gratis Office-pakke, der bl.a. indeholder Word Online, OneDrive, Teams og Power Point Online. Læs mere i vejledningen.

MinLæring

MinLæring leverer undervisningsmateriale og digitale øvelser til sprogfagene såsom engelsk, tysk, dansk, spansk, fransk, italiensk og udover dette også til idéhistore..

Ordbogen.com

Ordbogen.com er en samling af online ordbøger som er lette at benytte.

Systime

Alle elever og ansatte har fri adgang til alle Systimes bøger i iBiblioteket samt mange forskellige forløb. Du skal oprette din bruger via Unilogin.

Kontakt

Er der noget du mangler eller mangler du hjælp til nuværende undersider? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

DIGITAL DANNELSE

Læs mere om digitalisering og privatliv

BESØG SIDE