Skip to main content

For dig der er elev i 10. klasse

Vi har samlet det vigtigste du skal vide om de digitale værktøjer som elev i 10. klasse på NEXT. Leder du efter generel information om 10. klasse kan du finde det i 10. klasse håndbogen.

Er du ny elev eller har du glemt noget af det mest basale, som at skifte dit kodeord eller hvordan man printer, så tag et kig på siden for nye elever.

Itslearning

Din primære læringsplatform

Itslearning er den primære platform du kommer til møde når du har undervisning. Her kan du se dine undervisningsforløb, undervisningsmateriale og opgaver.

Det er også her dine undervisere kommunikerer skriftligt med dig via opslag og chat beskeder.

Itslearning fungerer rigtig godt på en PC, men vi anbefaler at du også henter appen i din app store. Så har du mulighed for at følge med på farten og få notifikationer når der er beskeder til dig.

ElevIntra og Studica

Beskeder fra skolen

Du skal installere app’en ElevIntra. Her vil skolen kommunikere vigtige beskeder til dig. Du kan også finde ElevIntra i en browser her.

Skema og fravær

I Studica appen kan du se dit skema og følge med i dit fravær.

Studietube

Padlet, Prezi og meget mere

Studietube er en digital platform med en række populære digitale værktøjer til som du har adgang til. Der er fx Screencast, Padlet, ThingLink, Prezi, Cospaces EDU, H5P og MindMeister. Du kan se mere om studietube her.

Når du logger på skal du bruge dit Unilogin.

MS Teams

Online undervisning

Hvis din undervisning foregår online er det altid gennem Microsoft Teams. Nogle undervisere bruger også Teams til kommunikation og fildeling i din almindelige undervisning.

Det er bedst at du installerer Team på din computer. Vi har lavet en vejledning til at installere apps fra Microsoft.

Til forældre

Vigtig kommunikation med skolen

Kommunikation med skolen omkring dit barn foregår i platformen ForældreIntra. Du kommer til forældreintra her. Men vi anbefaler at du installerer det som app på din mobiltelefon.

Du logger ind med UNI-login/MitID

Fravær

Dit barn har adgang til appen Studica. I den kan I løbende følge med i om dit barn har fravær fra skolen og hvor meget.

ERHVERVS­UDDANNELSE

Ny på EUD?

GYM­NASIUM

Ny i gym­nasiet?

10. KLASSE

Ny i 10. klasse?