Skip to main content
FÅ DEN NEMMESTE START

Velkommen som ny kursist på NEXT

Adgangskode

Hvis du vil, kan du skifte din adgangskode til dit NEXT-login – det gør du nemmest ved at benytte Selvbetjening.

Alternativt kan du få en ny kode via sms. For at aktivere denne sms service skal du først logge på Selvbetjening og kontrollere, at dit mobilnummer er indtastet korrekt. Ret om nødvendigt.

Efterfølgende kan du sende en sms til 30548881 med tekst “kodeord”. Kort tid efter får du så en sms retur med din nye kode.

E-mail

I sammenhæng med din adgang til Microsoft 365 råder du over en e-mail konto på skolen: dit-brugernavn@edu.nextkbh.dk. Du kan logge ind HER og downloade Microsoft 365.

OBS – NEXT kursusadministration skriver kun til dig via e-boks.

It’s Learning

NEXT – Uddannelse København anvender LMS platformen It’s Learning på mange kurser.

Her logger du på med dit NEXT-login og du finder link til It’s Learning HER

Microsoft Office 365

Med din skole e-mail adresse (brugernavn@edu.nextkbh.dk) og sædvanlige adgangskode kan du benytte Microsoft 365 online.

Du finder Microsoft Office 365 her.

Brugerkonto

Dit NEXT-login (brugernavn, e-mail og tilhørende adgangskode) giver dig adgang til de ting du skal bruge i forbindelse med dit kursus.

Hvis du ønsker at skifte din adgangskode, gøres det nemmest på Selvbetjening.

NEXT viden

På adressen https://viden.nextkbh.dk kan du finde vejledninger til it og læremidler på NEXT, guides til informationssøgning og kildekritik, oversigter over digitale værktøjer, relevante links og sider til din undervisning samt forløb med afsæt i digitale kompetencer og perspektiver.

Print, scan og kopiér med Follow-You

Når du vil printe et dokument, foregår det i to ‘dele’:

  1. Først skal du uploade dokumentet – læs hvordan
  2. Derefter skal du logge på en printer, og hente din udskrift – læs hvordan

Du kan også scanne filer og sende dem via e-mail. Og du kan selvfølgelig også bruge maskinerne til at tage fotokopier med – disse funktioner kræver begge, at du logger på.

Selvbetjening

På selvbetjening.nextkbh.dk kan du skifte din adgangskode til dit NEXT-login. Herefter bliver koden til Office 365 automatisk ændret, så du kun skal huske én kode.

Uddata+

Som kursist på skolen, så har du brug for portalen Uddata+. Her anbefaler vi, at du benytter denne metode, når du skal logge på.

Unilogin

Dit Unilogin er ikke det samme som dit Next-login selvom brugernavnet er det samme. Har du glemt adgangskoden til dit Unilogin, skal du bruge nemID for at ændre den.

Brug denne metode for at logge på med dit Next-login, der hvor der kræves Unilogin.

Wi-fi: ‘Next’ og ‘Next guest’

Som kursist har du adgang til skolens trådløse netværk “Next“. Log på med det udleverede brugernavn og adgangskode – dit NEXT-login. Vi har også et mere begrænset gæstenetværk for hurtig og nem adgang til Internettet. Men du kan fx ikke printe fra gæstenetværket.