Skip to main content

Velkommen som kursist hos NEXT

Kursister hos NEXT kan uden videre benytte vores åbne wi-fi ‘Next Guest’.

Men som kursist bør du benytte dig af det NEXT-login, som du får udleveret. Det giver adgang til skolens lukkede netværk og til flere af skolens IT faciliteter.

Få adgang

NEXT-login

Du bruger dit NEXT-login alle steder, du skal logge ind på NEXT. Du har fået  et brugernavn  i dit velkomstbrev fra IT-Service sammen med en midlertidig adgangskode.

Du bør skifte adgangskoden som det første på selvbetjening.nextkbh.dk.

Logger du på en af skolens computere, kan du også skifte koden der: tryk Ctrl-Alt-Del og følg anvisninger på skærmen.

Netværk og print

Alle steder på NEXT er der wi-fi. Med dit gæstelogin kan du få adgang til vores lukkede netværk “Next“. Du kan som nævnt også nøjes med vores åbne gæstenetværk, men det har sine begrænsninger. Er du logget på ‘Next’ wi-fi, så er sikkerheden i top, og du vil kunne få adgang til services som fx print og scan-til-email, forskellige nyhedsmedier m.v..

Hvis du ønsker at udskrive noget, så gør du det  ved at uploade et dokument (vejledning), og derefter logge på en printer (vejledning).

Programmer

Microsoft 365

Som gæst på NEXT har du adgang til Microsoft 365 online og kan downloade hele Office-pakken. Du logger ind med din gæste-mail (brugernavn@edu.nextkbh.dk) og sædvanlige adgangskode. Det er også her du finder din mail-konto.

Office-pakken vil ikke længere fungere, når gæstekontoen lukkes.

Find Microsoft 365 her

Itslearning

På mange NEXT kurser anvendes en online platform til undervisningsplaner og -materialer. Platformen hedder Itslearning. Her logger du også på med dit NEXT-login.

OBS
Du mister adgangen til Itslearning kort tid efter kurset er afviklet.

Login på Itslearning
Guide til Itslearning

Unilogin

Unilogin fra Styrelsen for IT og Læring

Dit Unilogin er ikke det samme som dit NEXT-login og administreres af det offentlige. Du skal bruge det, når du skal logge på forskellige online platforme, hvor du møde dette login-billede:

Hvis du ikke kender koden til dit Unilogin, så kan du få en ny via dit MitID. Du kan også be’ IT-Service eller din lærer om hjælp til dette.

Du kan læse mere om Unilogin her.

ERHVERVS­UDDANNELSE

Ny på EUD?

GYM­NASIUM

Ny i gym­nasiet?

10. KLASSE

Ny i 10. klasse?